Sista ridpasset i VD paddocken

Godmorgon! :D
Hästarna har precis fått havre, förutom Ture, som tar sista svängen i paddocken just nu. Efteråt ska jag be mina vänner & jag att rida ut på mina hästar en sista gång i valedale. Är väldigt soligt idag. 8D Efter det - packa! *-* Längtar hem!
Min fina vän Natalie följde med mig upp och tog bilder när jag red Ture! (hon tvinga mig skriva att hon är bäst men jag är ingen lögnare så vi skippar det)
 
Skrittade ut i vänster varv.
 
 
Kom fram i arbetstrav, lättridning.
 
Jobbade honom mycket på volterna nu när han stått still ett tag. Han går riktigt fint på volter!
 
Vände rätt upp i trav och började med en övning som jag lärde mig på en dressyrlektion i RD, när man kommer till mitten av processen så gör man en halv volt och kommer ut på spåret igen.
 
 
 
Satte mig ner i traven och fattade arbetsgalopp. Han kändes lite energisk under mig.
 
Redan på första volten började han med sina busfasoner och sprang runt som en höna på banan.. Tonåringar. :)))
 
Försökte återfå kontrollen men tacka fan.
 
 
Slutade med att jag skrittade hem igen och även det gick ju lite sådär haha. Han är för gammal för sånt här, klanthäst. :)
 
 
Nu ska jag faktist gå och äta frukost innan mamma kommer hem och ser mig sitta här. ^^ Kommer upp inlägg senare när jag rider ut + packar inför flytten. Om jag har tid så fixar jag ett tidsinställt eftersom att mina päron inte låter mig sitta förrens vid 17 tiden.

Kommentarer
Natalie Season

tönt. BLÖ

2013-07-16 13:01:37
URL: http://natalieseason.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback
RSS 2.0