Im back on track

Nu ska jag verkligen ta tag i bloggen, jag älskar trots allt att blogga. Jag ska uppdatera om dagarna och slå 90 besök! c8 Ni får dock acceptera att jag har irl liv och skolan att sköta, så jag kommer inte tvinga mig själv att uppdatera och ibland har man bara inte lust. Men jag vill gärna att ni kommenterar vad ni vill läsa om så blir det mycket lättare för mig! :D
 
arkivbild

Avstängd 3 dagar

För olämpligt språk :DD jag är bäst

Framme i Jarlaheim!

Hejsan! Nu är jag tillbaka på bloggen då jag har höstlov.
Idag kl 06.00 vaknade jag och promenerade upp till stallet för att packa mina saker. Judy hjälpte mig lasta hästarna och kl 07.24 bar det av mot Skördebrygden! :D
Eftersom att jag haft bloggpaus så är det inget jag skrivit om, men ja, jag ska flytta. Jag och mina hästar ska flytta till Jorvikstallet och ska även bo någonstans där i Skördebrygden. Har flyttat ifrån mina föräldrar, så ska köpa hus någonstans i närheten. Tills vidare bor jag på hotell! :)
 
 
 

Bilder från första stegen på jorvik!

Hann inte ta så mycket bilder. Glömde dessvärre att gå in med startis och bestämd outfit.. fuck
 
 
 
 
 
 
 

Förlåt för dålig update & bloggpaus

Hejsan.
Som många märker så har jag inte haft ständig update här på bloggen på aslänge. Det är så att jag tappat lusten för sso lite och därmed bloggandet, + att mitt intresse för irl livet växer sig större. Men störst av allt så går det sådär för mig i skolan just nu, har skitmycket på gång. Har även fått F i matteprov. Denna veckan har jag två projekt som ska vara klara, franskaläxa, persiska, fysikprov nästa vecka och re-test på matteprovet som jag faila på om två veckor. Måste plugga VARENDA dag framöver och även gå på extra lektioner för att klara provet, har svårt för matte. Men, ja, då vet ni att jag är mycket upptagen just nu och skolan går före allt.
 
Mitt schema:
Måndag: 9.15 - 14.35 (15.40 om jag går på extramatte)
Tisdag: 9.20 - 15.10
Onsdag: 8.15 - 15.05
Torsdag: 8.35 - 14.35
Fredag: 8.50 - 14.30
 
 
 
 
 

Hoppträning med Bellan

Jag har inte ridit Belle på ett tag nu! Det är väldigt svårt med 5 hästar i stallet, särskilt nu när det är påväg nya hem till mig. Idag så bestämde jag mig för att byta om, sadla Bellan och rida ner till ridhuset för att träna hoppning. Byggde upp några hinder i B delen, ca 70 cm. Värmde upp med snett igenom, volter, galoppfattningar, nedsittning m.m. Hoppade sedan en bana som Linn gjorde åt mig och tränade sedan enbart på baronessans andra i fart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hon har varit jätteduktig! Nu ska vi skritta hem, ska svampa av henne i stallet och sen släppa ut henne i natthagen! :)

RSS 2.0