Hejdå <3

Jag älskar dig, ha det så bra nu och tack för allt! ♥
 
 
 
 
 

Vart tog Daydreamer vägen?

Jo, varken jag eller ni har sett mycket av Day i min blogg den senaste tiden. Ska jag vara ärlig så har det inte varit särskilt svårt att komma fram till beslutet, men, jag ska sälja Day. Det är dags att sluta tänka på mig själv och ge henne det hem hon är värd. Jag har knappt tid för så många hästar som jag har just nu och lilla Day har fått bli bortvald och stå och damma i ett hörn. Hon är så underbar och förtjänar det inte, såå... imorgon eller kanske om några dagar så kommer jag sälja henne till militären som ägde henne innan hon kom till mig. Där ska hon få stanna tills sista andetaget hon tar, och det känns bra. Har så fina minnen med henne och älskar henne verkligen, hon förtjänar detta. Kommer sakna henne dock. :(
 
on top of the world

SE HIT!!!!!!!!!!!!

OERHÖRT VIKTIG VIDEO.

Snälla kolla och dela! Sprid vidare videon så att så många som möjligt får chansen att se och faktist inse vad maten vi käkar egentligen gått igenom. Varning för störande bilder.

http://meatvideo.com


Ingen förstår

Jag har massa läxor tills imorgon, måste sitta och plugga typ hela jävla kvällen. Om jag snabbar mig så kanske jag hinner med lite sso. För övrigt hoppas jag att ni mår bra... själv mår jag piss

 

Säg hej till kategori "Självförtroende"!

Yes, du läste rätt, nu finns en kategori som heter självförtroende. Det betyder att min blogg nu kommer blandas med sso och irl inlägg, och ni kommer kunna läsa om hur ni ska kunna vara nöjda med er själva, citat m.m. Så är du onöjd med dig själv eller bara vill följa denna kategori, checka in här :D

Älskade du

Samantha Moonnight, en av mina bästa kompisar, världens bästa homie och har så sjukt kul med henne.
Det började i min klubb Pink Stars, då jag var i FP och trallade runt. Plötsligt ser jag en klubblös liten jänta i level 14! Jag blev typ AWYEAAAAAAAAAAA och bjöd in henne. Såg till att hon fick hög titel och bra välkomnande, hon var fan i level 14 och det tyckte jag var as coolt.. var förstås amatör då med haha. ;) Jag vet faktist inte hur det hela startade - men hon smälte snabbt in i PS lilla samhälle och lärde känna oss, än idag är vi alla vänner.
 
Efter att PS togs bort endast för att byta namn till Metal Fighters, så följde hon med dit. När MF slogs ihop med klubben Frost Rainbows (bytte namn till Golden Mules) så följde hon med dit också. Sam har alltid stått vid min sida, vi har aldrig bråkat och vi finns alltid för varann. Hon är en av dom jag litar på till 100 och hon betyder så himla mycket för mig! En stor del av mina bästa minnen är tillsammans med Sam, finaste Sam. Vi har känt varandra i snart 1 år, vi har skypat och vet var båda bor och planerar att träffas irl någon gång framöver.
Hon finns alltid för mig, hon kan alltid vara med mig även om hon är upptagen, hon ställer alltid upp när jag behöver hjälp med OW och är en av dom trognaste och mest pålitliga guzzarna jag känner. Det bästa med henne är att hon omedvetet höjer ens självförtroende, hon e så jävla ful så att man känner sig fin. Älskar henne himla mycket, hon är som en syster! ditt fule fan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bellan är klippt

Kände för att klippa Bellan idag, hennes man hade blivit alldeles för lång så nu ser hon ut som en kille. :D
 
 

Vad hände med Ture & Fireking?

För en månad sedan fick jag inbrott i mitt stall. Personen tog bl.a mina fina, Ture och Kingen. Jag rapporterade Jorvik Tingsrätt och efter ett några men så fick jag tillbaka mina pengar, men hästarna kunde dom inte ge mig tillbaka. Istället fick jag extra star coins som jag kunde köpa tillbaka mina hästar med. Nu är det så att personen sålt till en hästmarknad, och jag kommer kunna hälsa på dom så mycket jag vill.
Jag har valt att inte köpa tillbaka dom för att jag hade inte tid för dom. Dom mådde bara dåligt, och Kingen blev halt gång på gång. En häst är ett stort djur, och dom är förevigt mina änglar och förtjänar det bästa! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Saknar dom redan... hatar att jag inte fick säga hejdå. Ni har det bra nu änglar! ♥
fuck hackers, vad hände med din uppfostran fuckin snorunge

Datorförbud

I typ en vecka, ursäkta haha

Var tacksam över det du har

 
"mina lår är för tjocka"
Samtidigt har tusentals personer runtom i världen medfödd övervikt.
 
"jag har för små ögon"
Det är en vacker dag, men alla kan inte se den.
 
"mitt hår är så slitet och fult"
Under tiden kämpar cancer drabbade för sina liv på sjukhus.
 
"mina föräldrar är så jävla dumma i huvudet"
Samtidigt sitter någon vid sin mammas grav och gråter.
 
"jag har så små bröst"
Samtidigt kämpar tusentals kvinnor för att överleva bröstcancer.
 
"min näsa är så stor"
Samma dag går du förbi en man som fått näsan krossat och permanent sne.
 
"jag har så korta ben"
Någon som krigade för sitt land fick benet amputerat.
 
"varför är jag så ful"
Miljontals barn och vuxna lider av diagnoser & sjukdomar som gör livet svårare för dom och begränsar deras möjligheter.
 
Var glad över det du har, det hade kunnat vara mycket värre. Älska dig själv som du är, och gör dig aldrig fin för uppmärksamhet - den rätta killen är den som älskar dina brister. Var tacksam över att du är hel, och att du har en plats på jorden. Vissa får inte den chansen, ta vara på den
 

~

 

Barbacka hopp med Smokey

Bestämde mig för att träna barbacka hoppning med Smokey idag! :) Satte på honom mitt snygga w-träns, hoppade upp och skrittade ner mot Marleys. Han var väldigt duktig men så jädra svår att kontrollera. Kunde med stor möda sitta kvar. :) För övrigt hoppade han asfint som alltid.
 
 
 
 
Travade ut i höger varv.
 
 
 
Vände snett igenom.
 
Fattade arbetsgalopp.
 
Gjorde volter.
 
 
Förberedde mig för att börja hoppa gräshinder.
 
 
 
 
Satte sedan upp bommar.
 
 
 
 
Skrittar hemåt för att spola av honom. Rejält svettig. :)
 

Ritt på Bellan med Kate

Idag tog jag och finaste Kate ut våra hästar på en ritt från vingården till fort pinta! :D Ända sedan jag kom hem från Turkiet så har jag inte ridit Icebelle alls, om jag ska vara ärlig... blev ju hackad så har fyra hästar kvar och rider mest Frosty och Smokey. Men idag sadlade jag min lilla prinsessa och tog ut henne på en tur! :D

 
KRASCH
 
 
 
 
 

Åsiktsinlägg; dagens ungdomar & samhälle

Något dagens tjejer, eller främst tjejer iaf, verkar ha problem med enligt mig är självförtroende. Dom kallar sig själva fula, gash min näsa är så stor, sminkar sig som fan osv. Lägger ut bilder på instagram där dom putar med allt dom har och höjer ögonbrynen. Är detta dagens skönhet?
 
RIKTIG skönhet är närmare glömt bort nuförtiden. Hur många dagar har egentligen gått utan att jag sett en tjej med massa mascara, ditmålade ögonbryn och som putar med läppar o röv och värsta urringad tröja. Det är sånt killar bryr sig om nu för tiden. Brösten, sminket och röven. Innan ni börjar tro det så nej, jag tycker inte det är något fel med det, faktum är att jag fullständigt skiter i om någon vill raka bort sina ögonbryn och måla dit dom i form av en sperm cell vid 13 års ålder. Vill man det så GÖR DET, eran personliga frihet. Men mesta dagens ungdomar handlar om att vara fin på utsidan och visa sin rang. Det jag hatar med det här är att dom mesta skiter i sig själva, dom ba yolo, men vad händer med yolo när du är 25? Föreställ dig ditt liv då. Röka o dricka? Av med oskulden vid 14 års ålder? Hängt med fel folk och hamnat illa till? Blivit våldtagen pga att du varit ute sent och skitit i vad föräldrarna sagt? Kanske steril? Förstört ditt face av allt smink och rakat bort dina ögonbryn? Dagar av att sitta o tänka varför man inte tänkte längre, varför man inte lyssnade på vad mamma o pappa sa.
 
Det värsta med detta är att, hur mycket dagens ungdomar än strävar efter att få det där perfekta utseendet och beach body så blir dom aldrig riktigt nöjda. Tänk själv, hur många har du inte sett som är typ 12 och ser ut som 16? Hur många 13 åringar som piercar sin navel och tatuerar brynen? Hur många 14 åringar som ligger runt? Hur många 15 åringar som lägger skolan åt sidan och spenderar den bästa delen av livet åt att bli beroende av alkohol, cigg och sex?
 
Stora frågan med mitt inlägg är, VARFÖR kallar man sig själv ful efter all denna ånger & kamp som samhällets unga utsätts för nu för tiden?
Tänk nu. Vad tjänar man egentligen av att kalla sig själv eller någon annan för ful? Blir du coolare, smartare, trevligare eller främst vackrare? Man behöver inte blåsa ut någons ljus för att få sitt att lysa starkare. Det man utsätter sig själv för när man står framför spegeln med U-formade ögonbryn är mobbning mot sig själv. Det är inte okej att kalla sig själv för ful, trots att man tror det.
 
Vikt, utseende och former. Varför är det viktigt? Föreställ dig att jag är jag, och bredvid mig står två vänner vid namn Felicia och Jenny. Felicia har en tjock kropp. Jenny har smal kropp.
Till Jenny säger jag att hon är smal. "Tack" svarar hon och blir glad. Då frågar Felicia mig att vara ärlig om vad jag tycker om hennes kropp. Smal eller tjock? Du är tjock. Vad händer då? Givetvis blir hon ledsen, även om det var sanningen eller inte.
Det jag undrat tusen gånger förut och än idag grubblar över är varför i helvete någon blir ledsen av att bli kallad tjock? Är samhället så pass kåta på beach body så att dom glömmer att man är lika vacker oavsett storlek? Jag hatar hur samhället ser. Ett bra samhälle ska vara inspirationer åt unga flickor, inte få dom att må dåligt och trycka i dom massa falskheter om att smalt är snyggt och börja träna 6 månader innan sommaren - INGEN vill kasta bort sin barndom, tro mig jag ångrar. Inspirera barnen istället. Lär dom älska livet och sig själva, för livet blir bara kortare & kortare och en dag kommer du vara 65 år, sitta i din fåtölj och tänka varför du inte tog vara på ditt liv.
 
När man kallar någon för tjock - ska inte det tas som en komplimang, precis som att bli kallad smal? Man är för fan lika vacker även om man är tjock eller överviktig. Ditt värde höjs inte av att följa det andra gör och göra dig själv olycklig. Det viktiga är att du trivs i huden du lever i! Gillar du att vara smal, gillar du att vara tjock, eller gillar du att ha lite mer kurvor så fuck det dom andra säger. Gör som du vill älskling! Det är din kropp och ditt liv, ta inte åt dig av det andra säger, för att vara unik är alltid vackrare än ett perfekt utseende. Säger någon att du har stor näsa, små bröst eller tjock kropp så le stort och säg tack, vänd dig om och gå därifrån så att dom kan ha en good look av din snygga röv. Tacka Gud för att han gett dig en plats på jorden och ta vara på den.
 
Jag vill sluta med att berätta om mig irl. Jag heter Neda, fyller 13 år den 29 september och bor i stockholm. Älskar att hjälpa andra mer än något annat.
Tusentals gånger har jag ställt mig framför spegeln och kallat mig själv för ful. Hatat det jag sett. Det gör jag fortfarande, men jag vet själv att jag tjänar inget på det och det går inte att bli vackrare än att vara unik. Det vet jag, och jag jobbar på det. Kan berätta om hur jag ser ut.
Mitt hår är nästan till rumpan och mörkbrunt, vågigt men jag plattar det. Mina ögon är bruna, mörka breda ögonbryn, långa täta fransar men som försvunnit efter all mascara, liten näsa med stor nästipp, födelsemärke på ena kinden, runt ansikte, skönhetsprick vid munnen, små breda läppar, smal kropp men lite knubbiga lår. Detta är jag. Jag är tacksam över att jag är frisk och hel, jag har inga sjukdomar och mår bra. Att inte vara perfekt är knappast ett problem i jämförelse med dom som har mentala sjukdomar, andra sjukdomar, sitter i rullstol, är blinda, är döva, är överviktiga, förlorat ett ben m.m.
 
Avslutar med att säga, lyssna på vad era föräldrar säger dom vet vad dom snackar om. Gör inte vardagen svårare för dom, för dom kommer inte stå vid din sida förevigt. Förstör inte erat liv, satsa på skolan, träffa vänner och älska huden du är i. Le för du är vacker hur du än är. Du är vacker med smink och utan, tjock som smal, sjuk som frisk. Älska dig själv och ditt liv babe, det kommer inte tillbaka!
 

Story of my life

 

RSS 2.0