Det gör ont

Vad har jag här att göra utan er... saknar er
 
 
 

Plugga hela helgen

Tyvärr... ligger efter, pluggar hela helgen. Ingen bloggning och förmodligen inte mycket inloggad. fak
 
Fuck School
 
 

Resultatet

 
 

På besök hos Salon Belle!

Idag kom jag hem från skolan, släppte ut hästarna i hagen och stack ut till stan med Kate och nån random uteliggare som jag fick på köpet. <33 Vi drog till den nyöppnade salongen i Jarlaheim, dom har öppningserbjudande 20% nu så passa på!
Weeell... i skrivande stund sitter jag i salongen med mobilen medans en frisör pysslar om mitt hår! Riktigt bekvämt ska jag säga. Ska sätta i löshår och färga håret mitt naturliga ljusblonda, just nu är det blekt och jag älskar det men vill testa något nytt! Är säker på att jag kommer gå tillbaka till mitt platina blonda någon dag. :D Har bokat tid med Kate & Uteliggaren så nu sitter vi i stolarna och blir får håret färgat. Dom kommer avsluta med tvätt, balsam, inpackning och fön. Älskar faktist salongen hittils, dock väldigt dyrt men så värt det! Ska bli spännande att se resultatet, har haft samma hår hur länge som helst. :D
 
 
 
 

Godnatt hjärtat mitt

 
 
 

WHATE

WHATE DAFAKK U DINK U DOOOIN MADDAFAKA
 
 

Daisy i hagen

Idag släppte jag Daisy i jordpaddocken för första gången sen hon kom hit. Hon såg ut att trivas och ska stå där över natten. En av Hermans valacker stog där och dom blev snabbt vänner. Så nu har Daisy sällskap hela natten :D
 
 
 

Lugnt pass med Frosty

Den senaste tiden så har jag och Frosty tappat kärleken för varandra. Jag har inte ridit honom på ett tag och han har därmed blivit stel och en gnutta nervös. Jag har till och med funderat på att sälja honom då jag inte tycker om honom lika mycket längre. Vill dock inte att de ska vara så, han har alltid varit en prins för mig! Sååå tog ut honom på en liten uppvärmnings runda i Arenan då han ska ridas in denna termin.
Började med vanlig skritt och arbetstrav, lite volter och snett igenom osv. Fattade sedan galopp och red in på stora mittvolten. Jobbade mest med honom där, försökte få honom att gå i form och lyckades faktist lite! Han ska förresten vidare på träningsläger i GÅD om en vecka. Kan lugnt säga att han lärt sig mycket och efter träningslägret är han säkert i toppform! :)
Avslutade med skrittrunda runt stallet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens outfit

Ryttare
Hjälm: VD
Jacka: GÅD
Jeans: SGB
Ridstövlar: GÅD
 
Häst
Träns: FG
Sadel: Uppdrag SB
Schabrak: GÅD
Lindor: SB
Rosett: SGB

Köpt hus :D

Tjenare!
Nu är det så att jag varit på visning dom tre senaste dagarna och kollat på hus i Skördebygden! Efter lite velande hit och dit, lite men och om så har jag äntligen köpt ett drömhus som är perfekt för mig. :) Jag ska åka iväg till IKEA och handla lite prylar nu såå brb, bild på huset kommer om någon timme.
 
Bilder från visningar
 
 
 
 
 
 

Välkommen Daisydale!

Daisydale aka Daisy är ett welshsto på 10 år. Hon är en isabellfärgad B-ponny, egentligen på gränsen till för liten för mig, importerad från Wales. En dag i mitten av augusti tog jag bussen ner till den nya hamnen i Fort pinta. Jag fastnade direkt för Daisy där hon stog i boxen längst fram på marknaden, och nyfiket vred på huvudet hit och dit. Jag fick lov att gå in till henne, klappa och rykta henne lite. Hon vart väldigt högmodig och nafsade, stampade med hovarna och ville inte bli petad på. Trots att jag åkte hem med ett stort blåmärke på rumpan så kunde jag absolut inte släppa tanken på henne. Dagen efter ringde jag till hästmarknaden och bad om att få ha henne på test en månad. Så blev det, och jag älskade känslan av att sitta på hennes lilla rygg och känna hennes små pinniga steg. Hon var ett snäpp tjurig även när jag red henne som när jag pysslade med henne, men wow vilken superponny! Bra utmaning och säkert en bra vän så fort man vinner hennes förtroende. Vi bestämde ändå att jag skulle köpa henne och använda henne som ridponny.
Daisy i personlighet är en väldigt kaxig, egoistisk liten primadonna. Vid första intryck kan hon verka som en elak och sur ponny, men så fort man lär sig hennes språk så är hon världens bästa vän.
Jag har nu haft Daisy i cirka 3 månader och vi börjar redan bli väldigt nära!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0